Λεμονάδα σπιτική

στις

Υλικά

  • 3 λεμόνια

  • 1/2 λίτρο νερό

  • 200 γραμμάρια ζάχαρη

Εκτέλεση

  • Βάλτε το νερό σε μια κατσαρόλα και προσθέστε τη ζάχαρη

  • Αφήστε να βράσει ώσπου να διαλυθεί εντελώς η ζάχαρη και να γίνει ελαφρύ σιρόπι

  • Στύψτε τα λεμόνια και βάλτε τα σε καράφα -Προσθέστε εκεί το σιρόπι και βάλτε την καράφα στο ψυγείο ώσπου να καταναλώσετε την λεμονάδα, με παγάκια, δυόσμο, φρούτα κλπ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s