Χοιρινό εξοχικό στη σακούλα

στις

Υλικά

  • 1 κιλό χοιρινό χωρίς κόκαλλο σε κομμάτια.

  • 1 πιπεριά πράσινη σε κομμάτια.

  • 1 πιπεριά κόκκινη σε κομμάτια.

  • 300 γρ.κεφαλογραβιέρα σε κομμάτια.

  • αλάτι, πιπέρι, ρίγανη κατά βούληση.

  • 3 κ.σ. μουστάρδα.

  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο.

Εκτέλεση

  1. Σε ένα μπολ βάζετε το χοιρινό και βάζετε το αλάτι, το πιπέρι και τη ρήγανη.

  2. Κατόπιν βάζετε τη μουστάρδα και το λάδι.

  3. Στο τέλος βάζετε τις πιπεριές και το τυρί ανακατεύετε.

  4. Ήδη απο τη μυρωδιά καταλαβαίνετε τι θα φάτε!!!!

  5. Τοποθετούμε το mix στη σακούλα ψησίματος.

  6. Την κλείνετε, κάνετε δύο-τρεις τρύπες απο πάνω νε την μεγάλη πηρούνα, τη βάζετε σε ένα ταψί χωρίς τίποτα άλλο μέσα και ψήνετε για 2 ώρες στους 200 βαθμούς. Στην αρχή θα βγάλει ζουμάκια. Θα τα πιεί όμως όλα μέχρι να τελειώσει…

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s