Κοτόπουλο με μανιτάρια, πιπεριές, μουστάρδα και ντομάτες της κυρά Ελένης

στις

   Στήθη 1 κιλό περίπου

•     2 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

•     250 γρ μανιτάρια

•     3 πιπεριές πράσινες

•     125 ml κρέμα γάλακτος

•     4 κ.σούπας μουστάρδα

•     αλάτι, πιπέρι

•     3 ντομάτες κομμένες σε κυβάκια

•     1 ποτηράκι χλιαρό νερό

Εκτέλεση

1.   Κόβουμε τα στήθη σε μερίδες.

2.   Βάζουμε λίγο λάδι σε βαθύ τηγάνι με καπάκι και σωτάρουμε το κοτόπουλο.

3.   Προσθέτουμε τα 2 κρεμμύδια, τα μανιτάρια και μετά τις πιπεριές.

4.   Μόλις σωταριστούν όλα μαζί, ρίχνουμε τη μουστάρδα και μετά την κρέμα γάλακτος.

5.   Τέλος προσθέτουμε τις ντομάτες, αλάτι και πιπέρι και αφήνουμε για καμιά ώρα στο τηγάνι να γίνει το φαγητό.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s