Φιλέτο γλώσσας με μουστάρδα στη λαδόκολλα

στις

Υλικά

  • 4 φιλέτα γλώσσας

  • 8 κ.σ ελαιόλαδο

  • 4 κ.σ τρίμμα φρυγανιάς

  • 2 κρεμμύδια εσαλότ ψιλοκομμένα

  • 2 κ.γ πιπέρι

  • 2 κ.σ μουστάρδα

  • χυμό λεμονιού

  • 2 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο

Εκτέλεση

Στην αρχή αφού ξεπαγώσουμε τα φιλέτα βρέχοντας τα κάτω από την βρύση για να φύγει ο πολύς πάγος, τα τοποθετούμε σε σουρωτήρι  για να ξεπαγώσουν τελείως. Κατόπιν τα στύβουμε ελαφρά για να φύγουν τα πολλά υγρά.

Ξεκινάτε προθερμαίνοντας τον φούρνο στους 190C.

Ετοιμάζουμε τη βινεγκρέτ: σε μπολ αναμειγνύουμε τα κρεμμυδάκια, τη μουστάρδα, το μπαλσάμικο, και το πιπέρι. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε το ελαιόλαδο.

Απλώνουμε τη λαδόκολλα στο ταψί ή στο πυρέξ. Πάνω στην λαδόκολλα ακουμπάμε τα φιλέτα του ψαριού. Περιχύνουμε τα φιλέτα με τη βινεγκρετ.

Απλώνουμε το τρίμμα της φρυγανιάς πάνω στα φιλέτα και τοποθετούμε από πάνω φέτες λεμονιού

Ψήνετε για 15 λεπτά το πολύ, ή μέχρι να έχει ψηθεί το ψάρι σύμφωνα με το γούστο σας (ελέγχετε κάθε τόσο για να μην σας στεγνώσει).

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s