Σάλτσα του κυνηγού Jaeger

στις

Υλικά

  • 300γρ μανιτάρια champignons

  • 200γρ μπέικον ψιλοκομμένο

  • 2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα

  • 2 κουτ. της σούπας βούτυρο

  • 1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί

  • 200ml κρέμα γάλακτος

Jaeger

Εκτέλεση

Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο βούτυρο να μαλακώσουν και προσθέτουμε το μπέικον να βγάλει το λίπος του. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια να σοταριστούν καλά κι αυτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα.

Μπορούμε να συνοδεύσουμε κρεατικά, κυρίως κόκκινα

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s