Υλικά
-
300γρ μανιτάρια champignons
-
200γρ μπέικον ψιλοκομμένο
-
2 κρεμμύδια ξερά ψιλοκομμένα
-
2 κουτ. της σούπας βούτυρο
-
1 ποτήρι λευκό ξηρό κρασί
-
200ml κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Σοτάρουμε τα κρεμμύδια στο βούτυρο να μαλακώσουν και προσθέτουμε το μπέικον να βγάλει το λίπος του. Ρίχνουμε και τα μανιτάρια να σοταριστούν καλά κι αυτά και σβήνουμε με το κρασί. Αφήνουμε να εξατμιστεί και προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και ανακατεύουμε να δέσει η σάλτσα.
Μπορούμε να συνοδεύσουμε κρεατικά, κυρίως κόκκινα
Advertisements