Σκορδάτο σπαγγέτι με μανιτάρια

στις

    Υλικά

  • 1 πακέτο σπαγγέτι

  • 4 κουταλιές βούτυρο

  • 3 σκελίδες σκόρδο

  • 1 πακέτο μανιτάρια

  • 2 κουταλιές σούπας αλεύρι

  • Αρωματικά: θυμάρι, δενδρολίβανο, βασιλικό, μαϊντανό

  • 1,5 φλυτζάνι γάλα

  • Αλάτι και πιπέρι

  • 3 κουταλιές ελαιόλαδο

skordato2

Εκτέλεση

  • Βράστε τα σπαγγέτι όπως λέει το πακέτο -Σουρώστε, ρίξτε λίγες σταγόνες ελαιόλαδο για να μην ξεραθούν

  • Βάλτε 2 κουταλιές βούτυρο σε τηγάνι, σε μέτρια φωτιά -Ροδίστε ελαφρά το σκόρδο για 1 λεπτό

  • Προσθέστε τα μανιτάρια κομμένα σε ροδέλες και ροδίστε για 5-8 λεπτά -Βάλτε τα στην άκρη

  • Στο ίδιο τηγάνι, βάλτε τις άλλες 2 κουταλιές βούτυρο, ρίξτε το αλεύρι και τα μυρωδικά -Ανακατέψτε ζωηρά, σε χαμηλή φωτιά, προσθέστε το γάλα, αναμείξτε καλά, ρίξτε αλάτι και πιπέρι

  • Οταν πήξει ελαφρά αυτή η σος, ρίξτε το μείγμα με τα μανιτάρια, βάλτε λίγο ζεστό νερό, το υπόλοιπο ελαιόλαδο, αφήστε λίγο να σιγοβράσει

  • Βάλτε και το σπαγγέτι στο τηγάνι, αναμείξτε, ρίξτε λίγο μαϊντανό από πάνω

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s