Γλυκό ψυγείου με πτι μπερ

στις

Υλικά

  • 1 πακέτο πτι μπερ

  • 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής Μιλφέιγ

  • 1 φάκελο κρέμα ζαχαροπλαστικής σοκολάτα

  • 1000 ml.γάλα

  • καφέ δυνατό ή λικέρ για το βρέξιμο των μπισκότων

  • αμύγδαλο καβουρδισμένο ή τρούφα για το πασπάλισμα

pti-mper-gliko

Εκτέλεση

  • Βουτάμε τα μπισκότα στο υγρό που επιλέγουμε (καφέ ή λικέρ) και τα στρώνουμε σε ένα πυρέξ (20χ33)

  • Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου του Μιλφέιγ με τα 600 ml από το γάλα.

  • Στρώνουμε την κρέμα πάνω στα μπισκότα. Στρώνουμε άλλη μία σειρά με μπισκότα βουτώντας και πάλι στον καφέ ή το λικέρ.

  • Χτυπάμε το περιεχόμενο του φακέλου της σοκολάτας με τα άλλα 400 ml γάλα.

  • Στρώνουμε και πάλι πάνω στα μπισκότα.

  • Στολίζουμε με ό,τι μας αρέσει.

  • Αφήνουμε το γλυκό να σταθεί στο ψυγείο τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s