Υλικά
-
250 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα σε ψιλές φέτες
-
12 κ.σ. μαγιονέζα (180ml.)
-
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
-
1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
-
150 ml. γάλα φρέσκο, 3,5% λιπαρά
-
20 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένη
-
30 ml. ελαιόλαδο
-
Αλάτι κατά βούληση
-
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
-
Σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και τα καρυκεύουμε με αλατοπίπερο.
-
Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι μικρό μαζί με τη μαγιονέζα και το τριμμένο τυρί, το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά.
-
Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 150-170 C για 10-12 λεπτά.
-
Πουδράρουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Advertisements