Μανιτάρια στο φούρνο με μαγιονέζα

στις

Υλικά

  • 250 γρ. άσπρα μανιτάρια κομμένα σε ψιλές φέτες

  • 12 κ.σ. μαγιονέζα (180ml.)

  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη

  • 1/2 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο

  • 150 ml. γάλα φρέσκο, 3,5% λιπαρά

  • 20 γρ. παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι τριμμένη

  • 30 ml. ελαιόλαδο

  • Αλάτι κατά βούληση

  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση

manitaria-magioneza

Εκτέλεση

  • Σοτάρουμε τα μανιτάρια μαζί με το σκόρδο σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο και τα καρυκεύουμε με αλατοπίπερο.

  • Στη συνέχεια, τα ρίχνουμε σε ένα ταψάκι μικρό μαζί με τη μαγιονέζα και το τριμμένο τυρί, το γάλα και τα ανακατεύουμε καλά.

  • Ψήνουμε σε μέτριο φούρνο στους 150-170 C για 10-12 λεπτά.

  • Πουδράρουμε με τον ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s